NOVA ACTUALITZACIÓ PLACES

A causa de la gran afluència de gent per a inscriure’s a les Jornades, hem esgotat les places disponibles amb allotjament i dietes, però creiem que no podem negar la possibilitat d’assistència a les ponències, que al final és del que es tracta. És per això que obrim inscripcions amb una nova modalitat:

En qualitat d’oient/observador (15€): Inclou, accés a totes les ponències de les Jornades, transport a la visita d’una empresa, acreditació, benvinguda i coffee-breaks de les Jornades. No inclou allotjament ni dietes.

Per què fem açò? Per motius organitzatius i de pressupost no podem acceptar més inscripcions amb allotjament i /o dietes, però com l’important és el programa, volem donar la possibilitat d’assistir a tot aquell que aquest disposat a moure’s pel seu compte. Com veureu, el preu d’inscripció no segueix la tendència dels altres terminis, i és que en aquest cas, l’assistent assumeix el cent per cent del seu cost personal.

A més, sent conscients de les limitacions que puga tenir cadascun, emetrem, en la mesura del possible, totes les xarrades i ponències en directe a través d’Internet, i intentarem que aquest contingut estiga disponible per a la seua posterior visualització.

Aquest formulari estarà actiu fins al divendres 13 de Febrer a les 23.00h o fi de places per a les visites a empresa. En ell trobareu tota la informació per a formalitzar la inscripció. Actualment el límit està fixat en 50 places però estem treballant per a ampliar les places de visita a empresa. S’actualitzarà automàticament quan estiguen confirmades.

Hem intentat buscar la solució més apropiada per a totes les parts. Esperem que la majoria us pugueu acollir a aquesta modalitat o visualitzar-ho a través d’Internet.

En els pròxims dies publicarem una altra actualització del programa que portarà algunes novetats.

https://docs.google.com/forms/d/1xOdpcL5KFDzFeCjxgTG_6LwF9KF1F1jxjwqUpg3Y_Ss/viewform

jedii