Informació Recepció

Us escrivim per recordarvos els horaris d’entrega d’acreditacions:

Os escribímos para recordaros los horarios de entrega de acreditaciones:

Per als allotjats, l’horari de recollida serà de 10:00 a 14:30H a l’hotel Beatriz Rey Jaime I, situat a l’Avinguda de Balears, 2 46023 València. Si aplegueu en transport públic, us recomanem usar el maps de Google per a veure la combinació més ràpida des del punt d’arribada a València, ja que inclou totes les combinacions de transport públic.
Per als Interns UPV i oients, la recollida d’acreditacions es farà de 11:00 a 14:30H a la Casa de l’Alumne (4K), a la UPV. A l’igual que amb els allotjats, si sou de fora de Valencia, us recomanem usar una app d’Ubicació, per a l’arribada al destí.
Hi ha prevista una manifestació a les 12:00 a València, amb seguiment desigual a la UPV. Esperem no us cause ninguna complicació per arribar a la Universitat.
Per a tots aquells que no arribeu a la recollida d’acreditacions, es podran recollir en el hall del Paraning de 18:00 a 18:30H, durant el descans de les ponencies, però per a evitar massificacions, recomanem fer-ho durant el matí.
Es important que porteu en tot moment la vostra acreditació i no la pergau, ja que tenen una llegenda de colors segons modalitat i s’usarà per a la identificació dels mateixos durant totes les Jornades.Indicar-vos que ja s’han enviat totes les confirmacions per als Workshops i les visites. Recordar-vos que les ponencies seran de lliure accés i la vostra elecció en el formulari era simplement estimativa.Us comuniquem que per motius d’agenda dels ponents, la xerrada de Click ARM – Tablets Modulars, a càrrec d’ImasD Tecnología, ha sofert una modificació i s’adelanta, quedan-se a les 17:00H a la ETSID, aula encara per confirmar. No serà necessari inscriure’s a aquesta xerrada ni comunicar l’intenció de canvi.
A més, us informem que s’han habilitat linies de telèfon informatives de les Jornades. Totes estaran disponibles per a tots, però per a una major distribució, s’han assignat a cada modalitat:
644 32 15 94 (Allotjament)
644 31 83 56 (UPV)
644 32 21 25 (Oients)
Per a qualsevol qüesetió no dubteu a contactar-nos.
Ens veïem demà a València!

jedii