INSCRIPCIONS

ACTUALITZACIÓ

——————————-

ACTUALITZACIÓ

Seguim treballant contrarellotge per a conseguir augmentar la quota d’inscripcions, pero el dijous fou festa a València i encara estem a la feina.

Així que, amb motiu de plenar totes les places que consigam habilitar, obrirem una LLISTA D’ESPERA el DIMARTS 27 a les 22.00h per a que s’apunten tots els interessats.

Una vegada fet açò, us enviarem un correo als que tingau plaça per a que feu el pagament, per rigurós ordre d’inscripció i respectant les quotes per a cada modalitat. Si no us enviem correu immediatament, no us decepcioneu, perquè encara queda la possibilitat que algú no faça el pagament i finalment no s’inscriga o augmentem alguna plaça més. Quan, finalment tanquem la quota, us enviarem correu a la resta. Us demanem que NO feu el pagament fins que no us enviem el correu, perquè això no us va a assegurar la plaça.

El link estarà disponible a la web de les JEDII i una estona abans en la nostra pàgina de Facebook, però fins les 22h no s’obrirà per tal que tots tingau les mateixes oportunitats.

Si teniu algun company interessat, feu-li-ho saber per què no es quede ningú sense apuntar-se.

Sort i bona connexió a internet!

LLISTA D’ESPERA

—————————————-

Com fer la inscripció?

Molt fàcil, introdueix totes les dades en el formulari d’inscripció i realitza la transferència al conter següent:
 .
0049 6720 11 2095104439 – IBAN ES84 0049 6720 1120 9510 4439 (Santander)
Beneficiari: Consejo Estatal De Estudiantes de Ingeniería Industrial
 .
En el concepte cal que aparega <Nom Cognom1 Cognom2 – DNI> de l’assistent a les Jornades.
 .
Una vegada fet açò, sols et quedarà enviar-nos una còpia del justificant d’ingrés o transferència, junt amb el justificant de matrícula 2014-15 en la teua Universitat al següent correu, jediivlc@gmail.com amb l’assumpte [INSCRIPCIÓN] i et respondrem amb una confirmació que tot està correcte. Les inscripcions aniran per ordre de pagament i inscripció, així que apuntar-te al formulari sense fer el pagament, no t’assegura la plaça.
 .
Les modalitats que podeu elegir són:
 .
– Sense allotjament (UPV): 25€ i inclou assistència a totes les xarrades i workshops del programa, trasllat a la visita a l’empresa, bossa de benvinguda, sopar del 26, 27 i 28 de Febrer en l’hotel Beatriz Rei Jaime**** i menjar del 27 i 28 en el restaurant Kube, situat en el cub blau del CPI en la UPV.
.
– Sense allotjament (Externs): 35€ El mateix que el sense allotjament UPV però per a externs. La Universitat subvenciona les Jornades i a canvi exigeix que hi haja preu especial per als seus alumnes.
.
– Amb allotjament: 60€. Tot el que inclou la inscripció sense allotjament + allotjament en l’hotel Beatriz Rey Don Jaime**** durant les nits del 26, 27 i 28 de Febrer, desdejuni i trasllat des de l’hotel a la Universitat.
 .
La inscripció estarà oberta fins el 2 de Febrer o fi de places, però recomanem no esperar a l’últim dia per a ferla.
Així que, a què esperes? No t’ho penses, agafa l’agenda i reserva’t eixos dies perquè no t’ho pots pedre! Ens veïem a València!
 .